STARTSIDE
INNERLIFEEXPERIENCE
ASTROLOGI
TAI CHI CHUAN
WEB-DESIGN
FIREWALK
DIKT
ASKERS ALTERNATIVE
GAVEKORT
HVA SKJER
ARTIKLER
OM OSS
KONTAKT og PRIS

 

Firewalk-seminar på Skaugumåsen i Asker

Seminaret begynner med en times forberedelser inne i kursrommet. Vi leker og blir kjent. Vi går på leting etter en kvalitet, et potensiale vi savner i livet vårt. Noe som bor i oss som et frø som vi ennå ikke har latt vokse seg ut i verden.

 

 

Så går vi ut i skogen. Det er en tur på ca 1 km. På skogsstier gjennom variert og vakkert terreng. Gjennom to naturreservater, opp på vulkansk bergart, til en 1500 år gammel bygdeborg med utsikt over natur- og kulturlandskap. Vi stopper opp for å nyte solnedgangen (om været tillater det). Vi frakter med oss ved og utstyr vi trenger til Firewalken. Dette innebærer at gruppen har et felles ansvar for å bære fire bårer med ved. Den enkelte kjenner på hvor mye han eller hun kan og vil bære. Vi støtter hverandre.

 

Sammen bygger vi bålet. Vi har en båltenningsseremoni. Mens bålet brenner har vi tid til: å bare være ved bålet i stillhet, å forholde oss til bålet, å leke, å synge, å gjøre ulike forberedende øvelser. Vi kjenner etter hvilken frykt som hindrer oss i å gå for den kvalitet vi har valgt som fokus for kvelden. Når bålet er brent ned raker vi ut kullene og det er mulig å gå på glødende kull for de som ønsker det. For noen er det kanskje mer virkningsfullt å la være å gå.  Det er ikke hva vi gjør som er viktig, men hva det gjør med oss. Så går vi i fakkeltog tilbake gjennom den mørke skogen. Vi avslutter i kursrommet på NaKuHel, med undersøking og stell av føtter, fortelle om inntrykk fra seminaret, få deltagerbevis og ta farvel.           Les beskrivelsen av forrige Firewalk her.

 

PÅ VARDÅSEN PÅ SKAUGUMÅSEN HVA SLAGS GRUPPE HVA SLAGS SEMINAR MIN  ERFARING

 

Oppløsning
1024 x 768

 ISTRA - Kreativitet og Veiledning ans