STARTSIDE
INNERLIFEEXPERIENCE
ASTROLOGI
TAI CHI CHUAN
WEB-DESIGN
FIREWALK
DIKT
ASKERS ALTERNATIVE
GAVEKORT
HVA SKJER
ARTIKLER
OM OSS
KONTAKT og PRIS

 

                                           

Massasje og Healing-InnerLifeExperience
Når jeg masserer er jeg helt tilstede med oppmerksomheten min i hendene. Jeg kjenner hvor i kroppen  energien din er bundet og jobber sentrert i dette området til energien frigjøres. 

for avspenning og økt kroppsbevissthet
InnerLifeExperience - massasje er en meget sakte, varsom og rytmisk oljemassasje som gir mulighet for dyp avspenning og økt bevissthet om hva som foregår i kroppen din. 

Massasjen hjelper deg til å slappe av og synke inn i kroppen. Det er en hjelp til å gi slipp på de muskulære spenningene og den mentale kontrollen du til daglig er i. Du kjenner hvordan stresset avtar, og hvor viktig det er å gi deg selv et pusterom. Da får kroppen fornyet energi og livsoverskuddet kommer tilbake.

Mange verdsetter å få avspenningsmassasje jevnlig, for eksempel ukentlig eller annenhver uke. Spesielt viktig er det når kroppen sier fra at stressnivået er for høyt og energinivået er for lavt. Det merker du ved økt tretthet, hodepine, dårlig søvnrytme, svimmelhet, eller følelsesmessig  irritasjon og ubalanse.

Berøring i seg selv er terapi! Det reduserer stresshormoner, styrker immunforsvaret, senker blodtrykket, reduserer smerte, og gir deg et følelsesmessig løft.

 

MASSASJE-ILE PSYKISKMASSASJE -ILE TRE TRINN LIVSVEILEDNING-ILE AURAGRAM

 

Oppløsning
1024 x 768

 ISTRA - Kreativitet og Veiledning ans