STARTSIDE
INNERLIFEEXPERIENCE
ASTROLOGI
TAI CHI CHUAN
WEB-DESIGN
FIREWALK
DIKT
ASKERS ALTERNATIVE
GAVEKORT
HVA SKJER
ARTIKLER
OM OSS
KONTAKT og PRIS

 

                                           

PsykiskMassasje -InnerLifeExperience

  
 

- Å finne tilbake til din inspirasjon og kreative livsenergi
Psykisk Massasje er en metode innefor InnerLifeExperience, for deg som har behov for å gå dypere i forhold til det psykiske materiale som kan komme frem når spenninger i muskulaturen gir slipp. Bak kroppens slitasje, spenninger eller smerte ligger det alltid en mulighet for å oppdage det du holder tilbake av tanker og følelser. Vi holder tilbake oss selv, fordi vi ikke helt vet hvordan vi skal gi tankene og følelsene et uttrykk som vil bli akseptert.  Bak alt det vi holder tilbake, ligger inspirasjonen og vår kreative livsenergi.

Jeg arbeider meget langsomt, rytmisk og konsentrert, slik at du lettere kan merke hvor livsenergien din er bundet. Gjennom din oppmerksomhet på pusten, bringes du i nærere kontakt med livsrytmen i din kropp. Du får hjelp til å ta i mot erindringer og følelser som trenger dypere forståelse og aksept. Når det skjer, forløses din kreative livsenergi. Det oppleves som en lettelse og gir overskudd.

Psykisk Massasje er et forløp som normalt strekker seg over et tidsrom, for eksempel med en sesjon pr. uke. Hvor mange sesjoner du trenger, er avhengig hvor dypt du søker.

 

MASSASJE-ILE PSYKISKMASSASJE -ILE TRE TRINN LIVSVEILEDNING-ILE AURAGRAM

 

Oppløsning
1024 x 768

 ISTRA - Kreativitet og Veiledning ans