STARTSIDE
INNERLIFEEXPERIENCE
ASTROLOGI
TAI CHI CHUAN
WEB-DESIGN
FIREWALK
DIKT
ASKERS ALTERNATIVE
GAVEKORT
HVA SKJER
ARTIKLER
OM OSS
KONTAKT og PRIS

Sara Eline Eide

Bildeforklaring formet som et rektangel:  
Tidlig i min barndom ble jeg engasjert i det som foregikk rundt meg. Det som "vekket" meg fra barndommens uskyld, var en plate av Lillebjørn Nilsen - sangen om Victor Jara. Sangen handlet om en chilensk frihetssanger som ble offer for Pinochet sitt diktatur. Følelsen av urett ble vekket. Som en konsekvens av dette engasjerte jeg meg i humanitært arbeid og senere i en politisk ungdomsorganisasjon. Etter hvert opplevet jeg at det eneste som kan skape reell forandring i verden er hvert enkelt menneskets utvikling av sin egen bevissthet og indre erfaring. Derfra begynte jeg en vandring på min egen personlige prosess.

Skandinavisk Yoga og Meditasjonsskole i Sverige - Jeg deltok på et tre måneders kurs i 1986 og i perioden 1987-88 arbeidet jeg, lærte yoga, og underviste ved skolen.

T'ai Chi - Jeg er er utdannet T’ai Chi lærer fra Norsk T’ai Chi Kineo Institutt i Oslo
(1989). I perioden 1989 til 1991 startet og drev jeg Trøndelag T'ai Chi Ch'uan Institutt. I tillegg til egne grupper, har jeg erfaring med undervisning fra Universitet/ Høgskoler, Folkeuniversitetet, Norsk Blindeforbund, Hørselshemmedes landsforbund m.m.

Astrologi - Jeg er utdannet Astrolog fra Den Nordiske Astrologiskolen i Oslo (1995), der jeg underviste fra 1995 til 1998.

ArunA - Norsk Akademi for Livsveiledning - Siden 1994 har jeg vært nært tilknyttet ArunA og deltatt på ulike selvutviklingskurs. Derfra har jeg en 4-årig utdanning som LivsVeileder InnerLifeExperience med kontinuerlig oppdatering

Fagforbundet InnerLifeExperience - er et fagforbund der jeg er medlem og leder. Medlemmene er  ferdigutdannede terapeuter og  livsveiledere. Fagforbundet eksisterer for å kvalitetssikre den enkelte utøver, skape et miljø, jobbe mot myndighetene angående moms og offentlig registrering og gi klienten en trygghet.

                                                                                                                  
SARA ELINE ODIN ISTRA

 

Oppløsning
1024 x 768

 ISTRA - Kreativitet og Veiledning ans